Caraş-Severin: Accident grav pe DN6, cu două TIR-uri şi o maşină. Patru tineri au murit

0
0
FOTO: ISU Caraş-Severin
FOTO: ISU Caraş-Severin

Un accident grav în care au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism s-a produs luni seara pe DN6, în judeţul Caraş-Severin. Cele trei persoane aflate în maşină au murit. A patra victimă este un băiat de 14 ani, aflat în unul dintre TIR-uri.

UPDATE: Un băiat de 14 ani este a patra persoană decedată în accidentul din judeţul Caraş-Severin, produs între Cornea şi Domaşnea. De asemenea, în maşina implicată în accident se aflau trei tineri, iar şoferul avea doar 19 ani. Toţi trei ocupanţii maşinii au murit.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Caraş-Severin, băiatul decedat în accidentul rutier de pe DN6 se afla în cabina unui TIR. A decedat pe loc, în urma evenimentului rutier, iar şoferul autocamionului a fost grav rănit şi a fost dus de urgenţă la spital. 

Traficul rutier în zonă este în continuare restricţionat până la finalizarea cercetărilor.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Un accident grav în care au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism s-a produs luni seara pe DN6, în judeţul Caraş-Severin. Şoferul unuia dintre TIR-uri a fost găsit inconştient, fiind transportat la spital. De asemenea, echipeje de intervenţie au găsit, sub unul dintre TIR-uri, un minor. În total, patru persoane au decedat în acest accident. 

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei România, accidentul a avut loc pe DN 6, la  kilometrul 402+150 m, în afara localităţii Cornea, judeţul Caraş-Severin.

Reşiţa


Ultimele știri
Cele mai citite