Cadou inedit de Ziua Copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Provocare inedita de Ziua Copilului
Provocare inedita de Ziua Copilului

Rafting pe Râul Nera pe traseul pe care apa l-a săpat în stâncă între Şopotul Nou şi Sasca Montană. Tiroliană în zona tunelurilor din Cheile Nerei, tarversînd râul de pe malul stând pe malul drept pe un traseu de 90 de metri lungime, cu plecare de la aproximativ 40 de metri înălţime sunt câteva propuneri inedite pentru 1 iunie

“Sănătatea este o comoară pe care puţini ştiu să o preţuiască, deşi aproape toţi se nasc cu ea”, spunea marele învăţat Hipocrate. Cei de la Caraş Adventure alături de Primăria Sasca Montană cred că Hipocrate are dreptate. Aşa că te îndeamnă: dezlănţuie copilul din tine şi apără-ţi astfel cel mai de preţ bun pe care îl ai – sănătatea. „Vino alături de noi să facem împreună puţină mişcare în aerul curat din Parcul Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa“ este îndemnul lor.
 
Alege genul de mişcare care ţi se potriveşte sau, şi mai bine, alege să experimentezi toate genurile de aventură pe care ţi le punem la dispoziţie.
 
Rafting pe Râul Nera pe traseul pe care apa l-a săpat în stâncă între Şopotul Nou şi Sasca Montană. Tiroliană în zona tunelurilor din Cheile Nerei, tarversînd râul de pe malul stând pe malul drept pe un traseu de 90 de metri lungime, cu plecare de la aproximativ 40 de metri înălţime. Nu te speria, nu ai nevoie de cunoştinţe de specialitate. Adrenalină pură, în perfectă siguranţă. Mountain biking pe traseul Sasca Montană – Slatina Nera – Podul Bei – Păstrăvăria Beuşniţa – Lacul Ochiul Beiului – Cascadele Beuşniţei. Sau Treking pe numeroasele trasee din zonă care îţi vor dezvălui peisaje senzaţionale.
 
„Îţi garantăm că nu îi poţi oferi un cadou mai frumos copilulului din tine şi suntem siguri că acesta va fi doar preludiul pentru week-endul 5-7 iulie când pe lângă activităţile de aventură ţi-am pregătit un festival de muzică rock la care vor participa cele mai titrate trupe ale genului. Mai multe amănunte găseşti pe www.rockerschallenge.ro“ spune Adi Popa de la Rocker's Challenge.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite