Aurel Miclea: “Țiriac visează la un țarc de vânătoare la Bozovici!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul comunei Bozovici s-a întors recent de la o partidă de vânătoare serioasă, ce a avut loc la Balc, în județul Bihor. Aurel Miclea a fost singurul invitat din Caraș-Severin al omului de afaceri. Edilul nu neagă faptul că a purtat discuții cu Țiariac pe tema unei investiții într-un țarc de vânătoare în zona Bozovici și înainte de partida de vânătoare.

Deși Aurel Miclea, primarul comunei Bozovici nu a avut nimic cu vânătoarea până la partida de la Balc din acest an, acum edilul a prins gustul acestui sport.

“Domnul Țiriac m-a invitat și am fost singurul participant din Caraș-Severin. Acum, mi s-a deschis apetitul și pentru vânătoare, pe lângă sporturile extreme. Chiar acum sunt în Austria la schi”, a declarat pentru ziarul Adevărul de Seară, primarul Aurel Miclea.

Acesta a adăugat că invitația sa nu a fost una întâmplătoare. “Am mai purtat discuții cu domnul Țiriac pe tema unei posibile investiții într-un țarc de vânătoare în zona Bozovici”, a adăugat edilul. Acesta a declarat că în viitorul apropiat așteaptă o vizită a omului de afaceri în județ, ca să vadă exact despre ce este vorba și dacă ideea sa de investiție se poate și concretiza.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite