Animale moarte, într-un incendiu izbucnit în Mehadia. Focul a fost "pus" intenţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul, izbucnit într-un adăpost de animale, a fost stins după trei ore de luptă cu focul. Din păcate, un taur, două vaci, un porc şi zece purcei au ars până să ajungă pompierii. Potrivit acestora din urmă, incendiul a fost provocat intenţionat.

Pompierii Detaşamentului Orşova au fost solicitaţi să intervină, joi dimineaţă, în localitatea Valea Bolvaşniţei, comuna Mehadia (jud. Caraş-Severin), pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale.

La sosirea gărzii de intervenţie, s-a constatat că incendiul se manifesta la un adăpost de animale, pe o suprafaţă de circa 50 de metri pătraţi, în podul adăpostului aflându-se depozitate aproximativ 7 tone de fân.

Au fost găsite, totodată, arse, mai multe animale (un taur, două vaci, un porc şi zece purcei), din cauza faptului că planşeul adăpostului, care era construit din lemn, s-a prăbuşit peste animalele adăpostite în interior.

 

Un echipaj format din şase subofiţeri a intervenit , cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru localizarea şi lichidarea incendiului, reuşind să limiteze extinderea acestuia la casa nelocuită aflată în apropiere.

Potrivit ISU “Drobeta”, “în incendiu, au ars acoperişul adăpostului pe o suprafaţă de 50 mp, fânul aflat în podul adăpostului, precum şi acoperişul unei anexe gospodăreşti pe o suprafaţă circa 100 mp”.

Incendiul a fost lichidat după aproape trei ore de luptă cu flăcările, iar cauza probabilă care a dus la producerea acestuia a constituit-o folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite