Aihan Omer fără Aşi în mânecă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HC Caraş-Severin întâlneşte CSM Bucureşti
HC Caraş-Severin întâlneşte CSM Bucureşti

Patru jucători titulari sunt accidentaţi şi îi lipsesc lui Aihan Omer pentru partida din Sala Rapid din Bucureşti contra CSM Bucureşti

Petrea, Mişa Rohozneanu, Cuciula şi Pârvan sunt absenţele certe din lotul „Turcului“, care acum limpezeşte de ce, pe vremurile UCM Reşiţa, Aihan Omer insista să aibă un lot de 21 de titulari, tocmai pentru a evita asemenea situaţii în care echipa să piardă puncte bune după ce oamenii de bază nu pot intra pe teren. Nici portarul Emilian Marocico nu este sigur, aşa că Omer practic nu prea are la îndemână nici o schimbare.
„„Facem eforturi pentru a-l recupera pe Marocico pentru meciul de duminică. Avem aceeaşi situaţie de avarie de câteva etape bune, cu opt jucători de câmp, ceea ce nu ne permite să ne exprimăm la adevărata valoare a pregătirii noastre pe care am făcut-o. Asta este situaţia, nu avem încotro, lotul nostru şi aşa diminuat, plus accidentările, ne determină să abordăm tactici diferite, tactici de recuperare şi de odihnă mai mult şi încercăm la ora jocului din jucătorii care au rămas şi intră în teren un lot de sacrificiu din care să iasă, sperăm, şi puncte după jocul de duminică. Juniorii de la Traian Vuia momentan nu ne ajută cu nimic. Ei sunt copii de 16 ani, care trebuie să umple banca pentru imagine la televizor. Ei, ca şi randament şi eficienţă în teren sunt «zero». Dar, pentru a nu ne face de râs şi a avea o imagine bună la televizor, îmi doream ca banca echipei noastre să aibă cei 16 jucători, pentru că este penibil ca o echipă de Ligă să aibă doar unul sau doi jucători de schimb pe bancă. Asta arată o lipsă de profesionalism şi de seriozitate. Repet, nu avem ce face. Eu cred că oamenii care ne urmăresc, suporterii noştri şi în special cărăşenii şi vor înţelege că trecem ărintr-un moment delicat şi sperăm din retur să îi avem pe toţi, pentru a putea să jucăm handbalul cu care i-am obişnuit.“ declara Aihan Omer pentru Arena Bănăţeană.
Rezultate înregistrate în etapa a 6-a a Ligii Naţionale de handbal masculin înaintea partidei de duminică:

Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău - HC Odorhei 30-26 (12-13)

Vineri 11 octombrie

ACS Energia Rovinari Tg. Jiu - Steaua Bucureşti 33-31 (18-15)

Sâmbătă 12 octombrie

HCM Constanţa - U Politehnica Timişoara 31-26 (16-15)

HCM Minaur Baia Mare - HC Potaissa Turda 22-26 (11-13)

Duminică 13 octombrie

Universitatea Bucovina Suceava - Dinamo Bucureşti 18-21 (12-11)

Tot duminică este programată şi partida dintre CSM Bucureşti - CS Caraş-Severin (Sala Rapid, 17,30)

În clasament, pe primul loc se află HCM Constanţa, 14 puncte, urmată de Potaissa Turda, 14 p, Dinamo, 14 p, Ştiinţa Bacău, 13 p, HC Odorhei, 12 p, etc.


Rămâi pe resita.adevarul.ro pentru a vede rezultatul final al partidei CSM Bucureşti-HC Caraş-Severin!

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite