UPDATE Un TIR şi un autoturism s-au ciocnit pe Valea Oltului, iar vehiculul de mare tonaj a blocat traficul lângă Râmnicu Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vâlcea

În urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un TIR, traficul pe Valea Oltului, pe DN 7 / E 81 în apropiere de Râmnicu Vâlcea a fost blocat vineri după-amiază, din cauza coliziunii dintre cele două vehicule.

Update, ora 17.00 Traficul pe Valea Oltului, după ce un TIR s-a ciocnit cu un autoturism, fiindcă şoferul maşinii a frânat brusc, a fost reluat. Evenimentul s-a produs în comuna Bujoreni, pe DN 7 / E 81.

TIR-ul a fost îndepărtat de pe carosabil. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Sandra Bălteanu, atrage însă atenţia că: „Se circulă, dar sunt valori de trafic foarte mari”. 

Cu alte cuvinte, pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea, atât pe Valea Oltului cât şi pe Dealul Negru, traficul se desfăşoară cu dificultate. 

Cauzele sunt multiple: pe de-o parte, numărul mare de maşini aflate în tranzit, pe de altă parte condiţiile meteo şi rutiere. 

Judeţul Vâlcea se află sub avertizare de Cod Galben de vremea rea în intervalul 27 iulie, ora 13:00 - 30 iulie, ora 24:00, fiind anunţate scurgeri de pe versanţi, torenţi, viituri rapide, inundaţii locale şi posibil depăşiri ale cotelor de apărare, după cum anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

Poliţia Vâlcea le recomandă tuturor şoferilor să circule cu prudenţă!

- Ştirea iniţială -  

În jurul orei 14.45, şoferul unui autoturism a frânat brusc, iar şoferul TIR-ul care circula în spate a tras de volan în stânga pentru a evita impactul. 

TIR-ul a lovit maşina în lateral, moment în care o persoană din autoturism a fost rănită uşor. Traficul este blocat momentan.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite