UPDATE Trafic îngreunat pe Valea Oltului. O persoană încarcerată în urma ciocnirii dintre două maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident rutier s-a produs duminică, 13 decembrie pe DN 7 / E 81, pe Valea Oltului, în Vâlcea. În urma coliziunii dintre două autoturisme a fost nevoie de Descarcerare.

Update, ora 13:58 La această oră traficul pe DN 7 / E 81, în Vâlcea, zona Cârligul Mic, a fost reluat. „Se circulă normal pe ambele sensuri”, a declarat Cătălin Udrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea. 

Update, ora 12:50 Poliţia Vâlcea a transmis: „Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe Drumul Naţional 7, pe raza oraşului Călimăneşti. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că evenimentul rutier a avut loc la  km 200+600m, implicate fiind două autoturisme. În acest moment traficul este blocat parţial. Din primele date se pare că în urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unei persoane”.

Poliţiştii Serviciului Rutier efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Incidentul s-a produs la ieşire din staţiunea Călimăneşti - Căciulata, spre Sibiu, pe viaductul Cârligul Mic.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea au menţionat: „Accident rutier produs pe DN 7, Cârligul Mic. Din coliziunea a două autoturisme a rezultat o victimă încarcerată. Intervin SMURD şi Descarcerarea din cadrul Gărzii de Intervenţie Brezoi. Traficul se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă”.

Evenimentul este în desfăşurare. 

Ultimul accident grav pe Valea Oltului s-a produs vineri, 11 decembrie, când traficul între Transilvania şi Oltenia a fost paralizat timp de aproximativ trei ore. DN 7 / E 81, mai ales porţiunea din judeţul Vâlcea, este cunoscut drept una dintre cele mai periculoase artere rutiere din România.

Vom reveni cu alte amănunte de la accidentul de la Cârligul Mic.

Vă mai recomandăm şi: 

UPDATE Trafic blocat pe Valea Oltului. Două TIR-uri au intrat în coliziune FOTO

Dramatica poveste a unui pacient COVID. A părăsit spitalul, supărat că era tratat doar pentru coronavirus

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite