UPDATE FOTO Trafic întrerupt pe Valea Oltului, o oră, în urma unui accident produs în zona Cârligul Mic. Printre victime, un copil de 3 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier la Cârligul Mic, Valea Oltului, pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea; Foto: Adevărul
Accident rutier la Cârligul Mic, Valea Oltului, pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea; Foto: Adevărul

Un grav accident rutier s-a produs marţi dimineaţă pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea, pe Valea Oltului, în zona Cârligul Mic. Cel puţin patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după cum reiese din primele informaţii, printre ele fiind şi un copil.

GALERIE FOTO

 Update Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, accidentul de pe Valea Oltului, de la Km 202, aproape de Călimăneşti, s-a soldat cu trei victime, toate dintr-o singură maşină.

„Se pare că un autoturism care se deplasa pe sensul Sibiu - Râmnicu Vâlcea a derapat într-o curbă, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar pe sensul opus. Victimele sunt din cea de-a doua maşină: părinţii şi copilul. Traficul a fost reluat”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Toate cele trei victime sunt din Bucureşti: mama are 33 de ani, tatăl 49 de ani şi copilul 3 ani. 

   

- Ştirea iniţială - 

Pentru accidentul produs între Brezoi şi Călimăneşti a fost alocat un echipaj SMURD şi un altul de stingere din partea Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Din primele informaţii reiese că accidentul s-a produs în urma coliziunii dintre două autoturisme. „Traficul auto în zonă este întrerupt”, au mai transmis cei de la ISU. 

Una dintre cele patru victime, un copil de 3 ani va fi transportat la spital împreună cu un adult de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea. SMURD va prelua o altă victimă. 

Nu a fost nevoie de descarcerare.

Vom reveni cu amănunte.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite