UPDATE FOTO Straniu accident pe Valea Oltului: o maşina s-a lovit violent de un parapet metalic, de pe sensul opus. Două femei au fost victime, una încarcerată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valea Oltului, pe raza localităţii Câineni - Vâlcea, a fost din nou scena unui straniu accident rutier. O maşină a pătruns pe sensul opus unde s-a izbit violent de un parapet metalic. În autoturism erau două femei, pentru una fiind nevoie de Descarcerare pentru a fi scoasă din maşină.

GALERIE FOTO

Update, ora 09.40 Una dintre persoanele implicate în accidentul de miercuri dimineaţa de pe Valea Oltului are 65 de ani. A doua, cea care se afla la volan, are 42 de ani. Aceasta a fost evaluată de echipajul SMURD şi a refuzat transportul la spital. 

Bătrâna a suferit un traumatism la membru superior drept şi a acuzat şi dureri în zona toracelui.

Traficul pe Valea Oltului a fost întrerupt total pe perioada descarcerării şi a cercetărilor. 

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Un accident rutier s-a produs în această dimineaţă pe DN 7 / E 81, la Câineni - Vâlcea, la km 231 + 300 m. 

„Un autoturism care circula din direcţia Sibiu spre Râmnicu Vâlcea, al cărui conducător auto ar fi pierdut controlul maşinii, a intrat pe sensul opus de mers, lovindu-se de parapetul metalic de pe marginea drumului naţional”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea.

Pompierii militari au intervenit şi ei la faţa  locului cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de descarcerare.

Femeia care se afla pe locul din dreapta - faţă a rămas prinsă între fiarele contorsionate. După descarcerare a fost preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea, pentru a fi tranportată la spital.   

Se fac cercetări în continuare pentru a se stabili cauza şi împrejurările în care s-a produs acest accident.

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite