Un preot şi un psiholog din Vâlcea, morţi în accidentul de pe A2, de marţi noaptea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina vâlcenilor care şi-au pierdut viaţa pe A 2 s-a transformat într-un morman de fiare
Maşina vâlcenilor care şi-au pierdut viaţa pe A 2 s-a transformat într-un morman de fiare

Vestea tragicului accident de pe Autostrada Soarelui, în care şi-au pierdut viaţa trei membri ai unei familii din Vâlcea, a şocat o comunitate întreagă. Şoferul, Marius Sandu, avea doar 35 de ani şi era preot în comună Titeşti. Soţia acestuia, Nadia Băiaşu, era psiholog la Colegiul Tehnic Energetic din Râmnicu Vâlcea.

Cei doi soţi şi copiii acestora au plecat spre Constanţa marţi seara.  Familia Sandu a pornit la drum după ce, ieri, a sărbătorit ziua de naştere a gemenilor, care au împlinit cinci ani.

Pe A2, Marius Sandu a pierdut controlul volanului şi a intrat sub un tir. În urma impactului, preotul vâlcean a decedat pe loc, iar soţia şi unul dintre gemeni, aflaţi pe bacnheta din spate a autoturismului, s-au stins în drum spre spital. Ceilalţi doi copii ai familiei , de 5 şi 7 ani, au fost transportaţi la un spital din Capitală, starea lor de sănătate fiind critică. 

Se pare, însă, că doar unul dintre minori a mai supravieţuit accidentului.

Potrivit martorilor, teribilul accident s-ar fi  produs din cauza unor resturi de anvelopă de la un alt autovehicul. Preotul din Vâlcea a încercat să evite cauciucul de pe carosabil, maşina acestuia a lovit însă parapetul de pe marginea drumului, iar apoi a fost proiectată în tirul aflat în faţă.

 Familia Sandu va fi înmormântată sâmbătă, la Vaideeni

Primarul din comuna Titeşti, Cătălin Daneş, se numără printre ultimele persoane care au vorbit  cu preotul. 

„Ne pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat, nu ne vine să credem. Aseară am vorbit ultima dată cu părintele, dar nu mi-a spus că pleacă spre mare. Ştiam că urmau să plece, dar nu ştiam exact data. Acesta slujea la noi de cel puţin patru ani şi avea foarte multă iniţiativă. Lucra la construcţia unei case parohiale, iar soţia, psiholog la un colegiu din Râmnicu Vâlcea, venea pe aici des, cu copiii. Ştiu că ieri, gemenii au împlinit 5 ani”, poveste;te primarul Cătălin Daneş. 

Potrivit reprezentantilor Arhiepiscopiei din Râmnicu Vâlcea, preotul Sandu va fi înmormântat sâmbătă, alături de familie. Funeraliile vor avea loc la Vaideeni, localitatea unde s-a născut preotul.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite