Un „om al străzii”, cu un picior fără talpă, salvat din nămolul de pe mijlocul râului Olt FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un „om al străzii” salvat din nămolul de pe râul Olt, pe canalul unui baraj din apropierea municipiului Râmnicu Vâlcea Foto Adevărul
Un „om al străzii” salvat din nămolul de pe râul Olt, pe canalul unui baraj din apropierea municipiului Râmnicu Vâlcea Foto Adevărul

O persoană prinsă până la jumătatea corpului în nămolul râului Olt a fost salvată miercuri după-amiaza, 22 septembrie, de pompierii vâlceni.

Persoana împotmolită în râul Olt a fost observată de către un pescar.  

Acesta a sunat la 112 şi a spus că a văzut un bărbat afundat până la brâu în nămolul de pe canalul de deversare al barajului de la Râureni, aflat în zona de sud a municipiului Râmnicu Vâlcea. 

Victima a fost scoasă din păpuriş de pompierii militari, în jurul orei 15:00. Salvatorii au avut nevoie de o barcă pentru misiunea lor.

GALERIE FOTO CU OPERAŢIUNE DE SALVARE A UNUI BĂRBAT DIN NĂMOLUL RÂULUI OLT ÎN VÂLCEA

Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii ISU Vâlcea este vorba despre o persoană de 52 de ani, fără casă, un aşa-zis om al străzii, care are un handicap la unul dintre membrele inferioare - îi lipseşte laba piciorului. 

Operaţiunea de salvare a fost o misiune inedită şi pentru pompieri care s-au văzut nevoiţi să se târască până la marginea stufărişului, de teamă să nu se afunde în nămol, iar de acolo până la mal au folosit barca.  

 

Operaţiune de salvare a unui bărbat prins în nămolul râului Olt, în Vâlcea

O ambulanţă SMURD l-a transportat apoi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Râmnicu Vâlcea, pentru îngrijiri medicale. Bărbatul are de mai mulţi ani dizabilitatea amintită. 

Nu se cunosc detalii despre ce căuta bărbatul în mijlocul păpurişului, cu atât mai mult cu cât zona cunoscută de către pescari este destul de periculoasă, mai ales când se dă drumul la baraj şi totul este inundat de ape.

Vă mai recomandăm şi:

UPDATE O maşină a căzut pe calea ferată, pe Valea Oltului, la Călimăneşti: accident cu patru persoane FOTO VIDEO

O măicuţă, în căutare de piese de muzeu şi fotografii inedite, a găsit un proiectil funcţional din Primul Război Mondial

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite