Trei turişti turci, blocaţi lângă lacul Vidra, pe DN 7A. Aceştia au coborât azi-noapte de pe Transalpina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turiştii s-au aventurat pe Transalpina, sosea inchisă în timpul iernii. Foto arhivă
Turiştii s-au aventurat pe Transalpina, sosea inchisă în timpul iernii. Foto arhivă

Trei turişti turci au rămas blocaţi în această dimineaţă, la aproximativ 10 kilometri distanţă de lacul Vidra, din nordul judeţului Vâlcea. Maşina acestora a derapat şi a intrat într-un şanţ de pe marginea DN 7A.

UPDATE

Salvatorii au ajuns la turiştii blocaţi şi îi ajută în acest moment să coboare în staţiunea Voineasa. Cei trei turci le-au povestit jandarmilor că vroiau să ajungă dis-de-dimineaţă la partia de schi de la Vidra. 

Cei trei turişti au coborât azi-noapte de pe Transalpina, şosea închisă în această perioadă. În jurul orei 6.00, pe raza judeţului Vâlcea, foarte aproape de coada lacului Vidra, maşina acestora a derapat şi a intrat într-un şanţ de pe marginea drumului. În urma apelului primit la 112, la ora 6.15, salvatorii au pornit deja spre cei trei turişti.

„Jandarmii montani se deplasează spre cei treiturişti pentru a-i ajuta să repună maşina pe carosabil şi pentru a-i ajuta să-şi continue drumul. Din informaţiile pe care le avem, starea de sănătate a celor trei turişti este bună, niciunul nu a fost rănit”, declară Cosmin Iordache, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea.  

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite