Transport internaţional de droguri interceptat de poliţiştii vâlceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Râmnicu Vâlcea au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă unui poliţist sub acoperire cannabis. Un alt tânăr, care a trimis substanţe interzise în ţară, este cercetat pentru trafic internaţional de droguri.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Antidrog şi Serviciului pentru Combaterea Criminalităţii Organizate (SCCO) au acţionat pe parcursul a două luni pentru prinderea celor trei persoane. 

La sfârşitul lunii mai, aceştia au organizat o acţiune de prinderea în flagrant a doi bărbaţi din Râmnicu Vâlcea care au distribuit şi vândut droguri de risc. 

„Au fost depistaţi G. Ştefan, de 26 ani şi T. Ionuţ, de 25 ani, care au vândut unui ofiţer sub acoperire aproximativ 170 grame fragmente vegetale, de culoare verde-oliv, contra sumei de 8000 lei. Pentru administrarea probatoriului, poliţiştii  au efectuat două percheziţii domiciliare. Cu această ocazie, a fost identificată o cantitate de aproximativ 3-4 grame din acelaşi tip de materie vegetală”, precizează Alina Teodorescu, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Cei doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile.

Ulterior, cercetările au fost extinse. În luna iunie, poliţiştii au organizat o acţiune de probare a activităţii infracţionale a lui M. George, de 25 de ani, aflat în străinătate. Acesta a trimis  în ţară  400 grame de droguri ascunse într-o cutie de detergent.

Faţă de acesta se efectuează cercetări pentru infracţiunea de trafic internaţional de droguri de risc.

citeste si: Şase persoane din Bucureşti, Giurgiu şi Ilfov au fost ridicate într-un...

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite