Târgul de vechituri de la Goranu, modernizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările de amenajare se vor finaliza în septembrie. Foto arhivă Adevărul
Lucrările de amenajare se vor finaliza în septembrie. Foto arhivă Adevărul

Investiţia depăşeşte jumătate de million de lei şi presupune, printre altele, refacerea platformei unde comercianţii îşi prezintă marfa şi acoperirea târgului.

În prezent, cei care vând haine second hand în târg îşi expun marfa pe tarabe improvizate sau direct pe sol. Potrivit proiectului tehnic, târgul va fi acoperit cu o copertină din tablă ondulată, tip peron, iar zona unde se vor amenaja tarabele va fi asfaltată.  De asemenea, se vor realiza trotuare şi se vor monta borduri noi. 

Lucrările de modernizare a târgului din cartierul Goranu se vor desfăşura pe o perioadă de trei luni, fără ca activitatea comercială să aibă de suferit. Amenajarea târgului se va face pe tronsoane de cate aproximativ 40 metri fiecare.

Conform unei hotărâri a Consiliului Local, valoarea totală a investiţiei se ridică la 639 000 de lei cu TVA, respectiv 143 827 de  euro, iar constructorul desemnat să execute lucrarea este societatea Vicexpert SRL

Şi târgul de la Râureni va intra în reabilitare, potrivit conducerii primăriei, se are în vedere inclusiv achiziţionarea unor depozite frigorifice pentru comercianţi. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite