Sute de vâlceni au fost legitimaţi şi amendaţi în urma unei razii organizate de IPJ Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 250 de cetăţeni au avut de-a face cu poliţia miercuri. Mai bine de un sfert dintre aceştia au fost amendaţi pentru diverse motive printre care refuzul de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Poliţiştii vâlceni au aplicat amenzi în valoare totală de 11 750 lei.

În timpul raziei, oamenii legii au reuşit astfel să dea de urma mai multor suspecţi căutaţi pentru comiterea mai multor furturi. 

 “În urma acţiunii, au fost depistate 12 persoane care se sustrăgeau cercetărilor, printre aceştia numărându-se şi un grup de 5 minori, principalii suspecţi pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt. Totodată, au fost efectuate controale în unităţile de alimentaţie publică în vederea prevenirii şi combaterii faptelor cu violenţă, dar şi pentru prevenirea şi combaterea absenteismului şi abandonului şcolar, fiind identificaţi 14 elevi care absentau de la cursurile ”, declară Alina Teodorescu, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea.

   La acţiune au luat parte poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Serviciului Acţiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Serviciului Rutier Vâlcea şi jandarmi din cadrul IJJ Vâlcea.

image
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite