Sute de pensionari din Băile Govora, petrecere în avans de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pensionarii din staţiunea Băile Govora au sărbătorit, în avans, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Ca în fiecare an, la finele lunii septembrie, autorităţile locale au ţinut să le ofere govorenilor pensionaţi un moment special.

500 de locuitori au dat curs invitaţiei primarului Mihai Mateescu şi au petrecut, duminică,  la un local din staţiune. 

Toţi sărbătoriţii au primit, pe lângă urări de bine sau flori şi diplome de fidelitate. În plus, pentru a le  îndulci ziua, mai multe cupluri care au împlinit o jumătate de veac de căsătorie au primit din partea conducerii primăriei şi câte un tort. 

„De 14 ani încoace obişnuim să îi sărbătorim pe toţi cei care au muncit în folosul comunităţii. Sunt oameni care au muncit, au sfinţit locul, iar contribuţia acestor oameni la dezvoltarea societăţii  este impresionantă, iar eu sunt recunoscător pentru tot ceea ce au făcut şi mă bucur că, măcar o dată pe an, îi putem sărbători”, a declarat primarul Mihai Mateescu. 

Petrecerea în cinstea pensionarilor din staţiunea vâlceană nu a implicat vreun efort financiar din partea primăriei Băile Govora, cheltuielile fiind suportate de primarul Mihai Mateescu. 

image
image
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite