Snopit în bătaie de iubitul fostei prietene, după ce a urcat din greşeală în taxiul în care se aflau cei doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este păţania lui Marian, un  tânăr de 28 de ani din Râmnicu Vâlcea, care a primit o corecţie pe care n-o va uita prea curând. Bătaia a avut loc pe o stradă din oraş, în noaptea de cinci spre sase mai, şi a fost suprinsă de o cameră de supraveghere montată de Poliţia Locală în zonă.

După o noapte petrecută în discotecă, Marian a încercat să oprească un taxi pentru a merge acasă, la Copăcelu, un cartier mărginaş al Râmnicului. Acesta a urcat în primul taxi care a oprit lângă el. În aceeaşi maşină se aflau însă, pe bancheta din spate, fosta prietenă a victimei şi iubitul ei.
“Am urcat pe locul din faţă, lângă şofer. Imediat, am auzit voci în spate şi m-am întors să văd cine e. În acel moment am fost lovit în faţă cu pumnul. Am fost scos apoi din maşină şi bătut în stradă. Cel care m-a bătut e prietenul fostei mele iubite. Nu înţeleg ce motive a avut pentru că noi nu ne salutam şi nici n-am vorbit vreodată.”, povesteşte tânărul bătut.

Poliţia efectuează cercetări

Marian a depus deja o plângere la poliţie, săptămâna trecută. Urmează ca politiştii să stabilească dacă acest caz este sau nu de competenţa Parchetului.
« În data de 9 mai, la Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost înregistrată petiţia unui tânăr care reclamă mai multe aspecte. În cazul în care se constată că cele sesizate fac obiectul unui dosar penal, petiţia va fi înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea », a precizat Loredana Sandu, înlocuitor al purtătorului de cuvânt din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie.
Tânărul agresat susţine că, în noaptea în care a avut loc bătaia, i-a dispărut şi suma de 1000 de euro.
 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite