Şapte maşini vandalizate de hoţii de chilipiruri, pe strada Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia încearcă să dea de urma hoţilor care au vandalizat şapte maşini parcate pe strada Dacia
Poliţia încearcă să dea de urma hoţilor care au vandalizat şapte maşini parcate pe strada Dacia

Geamurile portierelor au fost sparte, hoţii alegându-se cu trei radio-casetofoane şi o lanternă. Unul dintre păgubaşi spune că dacă ar fi avut şansa să-l prindă pe hoţ, l-ar fi snopit în bătaie şi l-ar fi dus la legat la poliţie.

Mai mulţi proprietari de autovehicule de pe strada Dacia, din Râmnicu Vâlcea, şi-au găsit azi, 8 octombrie, maşinile vadalizate de hoţi. Când să plece la serviciu, oamenii au observat că unul dintre geamurile de la uşa din faţă era făcut ţăndări, hoţii pătrunzând în interior, în căutarea de diverse bunuri. În parcarea din faţa şi din laterala blocului 86, dinspre cimitirul Sf. Ioan, „neaveniţii" au spart geamurile la un Volkswagen Golf, un Matiz şi un Audi Transporter. „Am avut VW parcat sub fereastră. Dacă cumva aveam şansa să-i aud şi să-i prind, eu schilodeam unul dintre ei şi-l duceam apoi, legat, la Poliţie. Mie mi-au luat din habitaclu o lanternă performantă şi au spart geamul", a spus Cristi Avram, proprietarul VW. „Şi mie mi-au spart geamul, la Matiz, şi au încercat să fure acumulatorul. N-au ştiut cum să deschidă capota şi au renunţat. M-am ales cu paguba geamului spart", a spus femeia păgubită. La blocul 15, tot pe strada Dacia, hoţii au mai spart alte patru maşini, prin acelaşi procedeu al spargerii geamurilor de la una din uşile din faţă. Unul dintre proprietari nici nu a aflat până la această oră că maşina i-a fost călcată de hoţi. Per total, din cele şapte maşini devalizate, ei au furat trei radio-casetofoane şi o lanternă. Pagubele provocate prin distrugere sunt însă mult mai mari. Poliţia a luat amprente şi speră să dea şi de urma infractorilor.

Hoţii au spart geamurile autovehiculelor, cu intenţia de a căuta bunuri lăsate de proprietari în habitaclu Un VW Golf si un Matiz vandalizate de hoţi, pe strada Dacia Poliţia încearcă să dea de urma hoţilor care au vandalizat şapte maşini parcate pe strada Dacia La Matiz, hoţii n-au ştiut să deschidă capota ca să fure acumulatorul Masinile de pe strada Dacia, „călcate” de hoţi

Click pe poze pentru GALERIE FOTO cu masinile sparte pe strada Dacia

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite