Râmnicu Vâlcea: Unde vă puteţi petrece sfârşitul de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Actorii teatrului Anton Pann in spectacolul „Doctor fără voie”
Râmnicu Vâlcea: Actorii teatrului Anton Pann in spectacolul „Doctor fără voie”

   La sfârşitul acestei săptămâni râmnicenii se pot distra în cluburi, pot merge la film, concerte şi expoziţii.


MÂINE, ORA 10.00


„Crăciunul - mirajul copilăriei" la Muzeul Judeţean de Istorie


 Râmnicenii pot vedea, mâine, la Muzeul Judeţean de Istorie o expoziţie care pune în valoare lumea rurală în care persistă obiceiurile de iarnă şi lumea mondenă de la oraş unde Moş Crăciun e nelipsit. Sunt expuse şi icoane pe lemn din secolele XVIII şi XIX, dar şi patine, săniuţe şi schiuri din lemn din anul 1880, folosite de sportivi la Olimpiadele din Europa.


MÂINE, ORA 18.30

„Doctor fără voie” la Anton Pann


 Actorii Teatrului "Anton Pann" prezintă , mâine în Sala Mare, de la ora 18.30, piesa „Doctor fără voie" , de Moliere, în regia lui Alexandru Cozub. Biletul e 10 lei de persoană.

MÂINE, ORA 20.00


„Dragoste fără preaviz" la cinematograful Ostroveni

 La Cinematograful Ostroveni rulează mâine comedia romantică „Dragoste fără preaviz". Aaron Eckhart (The Dark Knight, No Reservations) şi Jennifer Aniston (Marley & Me, The Break-Up) se întâlnesc fără a se căuta în filmul „Dragoste fără preaviz". Cei doi îşi dau seama că, pentru a-şi continua viaţa trebuie să lase în urmă trecutul. Astfel, vor descoperi că uneori, când nu te aştepţi, dragostea vine fără preaviz.

MÂINE, ORA 22.00

Solistul trupei Boney M în club Tao


În clubul Tao din Râmnicu Vâlcea va fi prezent, mâine seară, MC Brad Vee Johnson, solistul trupei Boney M. Acesta va întreţine atmosfera în club împreună cu DJ Vladimir şi DJ Daniel. Tinerii care vor petrece în club vor avea parte de o seară excelentă cu muzică de calitate.


MÂINE, ORA 22.00


„Balul Balurilor 2009" în clubul Bloody Mary


Tinerii se pot distra, mâine seară, în clubul Bloody Mary, unde are loc petrecerea „Miss Boboc- Balul Balurilor 2009". Cei mai frumoşi boboci din Râmnicu Vâlcea, cinci fete şi cinci băieţi trebuie să facă faţă mai multor probe distractive. Bobocii se vor lupta pentru locul I, premiu în valoare de 2.000 lei oferit de club.

SÂMBĂTĂ, ORA 11.30

„Ileana Sânziana” la Teatrul Anton Pann

 În Sala Studio a Teatrului Anton Pann, la ora 11.30,  păpuşarii vâlceni prezintă spectacolul „Ileana Sânziana", poveste cu păpuşi de Ioan Brancu, după basmul lui Petre Ispirescu, în scenografia Mirela Tofan.


DUMINICĂ, ORA 19.30

Ştefan Hruşcă ne colindă


Vâlcenii vor putea asista la un spectacol de excepţie duminica, 13 decembrie, la ora 19,30, susţinut de Ştefan Hruşcă. Spectacolul are loc la Sala Sindicatelor.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite