Râmnicu Vâlcea: Mopediştii s-au luat la „trântă” cu gardurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică au fost şapte oameni răniţi în accidente rutiere, după ce în restul zilelor din săptămâna trecută nu a fost înregistrat niciun eveniment rutier

Vremea caldă i-a determinat pe mopedişti să-şi scoată vehiculele pe două roţi de la „naftalină", iar primele accidente n-au întârziat să apară. Ion Codreanu (43 ani), din Dăeşti, conducând ieri după amiază un moped în Călimăneşti, a intrat într-un cap de pod şi apoi într-un gard. Mopedistul a fost rănit grav. El avea o alcoolemie de 1,28 mg./l. alcool pur în aerul expirat. La Gheoroiu, alt mopedist, Ilie Diaconu (21 ani) a intrat ieri într-o grămadă de nisip apoi într-un autoturism staţionat. A suferit leziuni la cap fiind internat în spital.


Şoferi imprudenţi sau „prieteni" cu... Bachus


Petrică Luculescu (24 ani), din Băbeni, a intrat aseară, la ora 20,40, cu autoturismul într-un stâlp de energie electrică aflat pe marginea drumului. Bărbatul conducea un Opel Calibra pe DJ 646 A, iar în localitatea Frânceşti nu a adaptat viteza într-o curbă şi a lovit stâlpul de pe marginea drumului. Din accident a fost rănit grav conducătorul auto şi alţi doi pasageri din maşină. Tot duminică, un alt accident a avut loc în dreptul magazinului Kaufland. Şoferul unui Mercedes, Ilie Andrei (51 ani), din Râmnicu Vâlcea, nu a acordat prioritate de trecere când să vireze pentru a intra în parcarea magazinului şi a lovit o Dacia Logan condusă regulamentar din sens invers de Lică Marian. Cei doi conducători auto din maşinile implicate în accident au fost răniţi. Şoferul Mercedesului avea o alcoolemie de 1,13 mg./l alcool pur în aerul expirat.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite