Râmnicu Vâlcea: Handbalistele de la Oltchim ajută copiii cu probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oltchim mai are nevoie de o victorie pentru calificare
Oltchim mai are nevoie de o victorie pentru calificare

"Galacticele" joacă duminică, în "Sala Traian" din Râmnicu Vâlcea, de la ora 19.00, în direct pe Sport.ro, în penultima lor partidă din grupa C a Ligii Campionilor, contra formaţiei spaniole Itxaco. Fetele pregătite de Radu Voina speră să încălzească inimile suporterilor printr-o campanie umanitară.

Clubul Oltchim nu a rămas indiferent la apelul ziarelor „Click!“ şi "Adevărul" şi s-a alăturat cu mult entuziasm campaniei "Din inimă pentru copii". Cu ocazia meciului cu Itxako, formaţia de la Vâlcea va încerca să sensibilizeze iubitorii de handbal vis-à-vis de problemele copiilor cu dizabilităţi. "Galacticele" se vor prezenta la încălzirea premergătoare partidei cu o inimă roşie pe tricouri, dar şi cu un mesaj pentru fanii care le vor urmări în cursa pentru finala Champions League.

Înainte de începerea disputei, fetele vor arunca în tribune tricourile inscripţionate, cu speranţa că şi cei care le vor îmbrăca vor fi mai darnici. În timp ce se ocupă cu pregătirile pentru partida de duminică, oficialii clubului vâlcean îşi doresc să ajute şi copiii, în ideea că, prin această acţiune umanitară vor schimba în bine viaţa micuţilor dezavantajaţi. "Sperăm că prin exemplu nostru să determinăm câţi mai mulţi oameni să ajute copiii cu probleme", ne-a declarat vicepreşedintele grupării vâlcene, Nicolae Luca.

Ionela Stanca, alături de copii

Fetele pregătite de Radu Voina au fost impresionate de campania "Din inimă pentru copii" şi consideră că tot mai multe persoane ar trebui să urmeze acest exemplu. Jucătoarele echipei Oltchim vor juca pentru calificarea în faza următoare a competiţiei, dar şi pentru a încălzi inimile spectatorilor din Sala Polivalentă "Traian".

"Este un lucru frumos să ajuţi copiii, ne bucurăm că suntem implicate în acest proiect. Cred că mai mulţi sportivi ar trebui să participe la astfel de acţiuni pentru că orice persoană poate ajuta un orfan, numai să îşi dorească", a spus Ionela Stanca, pivotul formaţiei Oltchim Râmnicu Vâlcea, care anunţă că va bombarda poarta celor de la Itxako.

"Sportul ar trebui să sprijine copiii"

image

Antrenorul Radu Voina (foto) sprijină şi el această campanie, considerând că este un lucru normal să ajuţi persoanele cu dificultăţi. Tehnicianul grupării vâlcene speră ca elevele sale să îi îmbuneze pe suporterii formaţiei Oltchim, iar, în schimb, aceştia să-şi încurajeze echipa favorită pe toată durata partidei.

"Este o acţiune umanitară dedicată pentru a ajuta copiii cu dizabilităţi, la care întrebările nu îşi au rostul. Într-o lume civilizată, toţi oamenii ar trebui să fie alături de aceşti copii, chiar şi cei din sport, pentru a-i ajuta pe micuţi care trec prin momente dificile", a spus tehnicianul Radu Voina.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite