Râmnicu Vâlcea: Cadouri de Crăciun pentru bătrânii din azile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au distribuit cadouri de Craciun
Pompierii au distribuit cadouri de Craciun

Principalele ştiri de azi ce pot fi citite şi în ediţia tipărită a Adevărului de Seară.

ASTĂZI, ORA 10.00
Bătrânii din azile au primit cadouri


Vârstnicii din Centrele de Asistenţă Socială de la Măciuca, Lungeşti şi Băile Govora au primit, astăzi, îmbrăcăminte, pachete cu dulciuri şi fructe, băuturi răcoritoare şi articole de uz casnic din partea cadrelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea. Cadourile în valoare de peste 5.000 lei au fost cumpărate din banii donaţi de angajaţii ISU. De cadouri au beneficiat aproximativ 100 de bătrâni abandonaţi .

Astăzi, ora 9.00
Bilanţ la Finanţele Publice


Peste 84 de milioane de lei noi au intrat în acest an în bugetul statului, se arată într-un bilanţ comunicat astăzi de Direcţia Generală a Finanţelor Publice. Tot în acest bilanţ se mai arată că inspectorii fiscali au făcut un număr de 2671 de controale firmelor de pe întreg teritoriul judeţului Vâlcea. Conducerea DGFP arată că judeţul este pe unul din primele locuri pe ţară la încasări bugetare.

Astăzi
Bani pentru canalizare pe strada Zambilelor


Primăria din Râmnicu Vâlcea a alocat azi peste 130.000 de lei pentru continuarea lucrărilor de canalizare de pe strada Zambilelor. Potrivit edililor, la cererea locuitorilor din zonă se va continua introducerea canalizării pe o distanţă de încă 122 de metri. Iniţial canalizarea a fost adusă în luna iunie 2009, iar noile lucrări ar trebui să înceapă efectiv în luna ianuarie a acestui an, atunci când vremea o va permite.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite