Râmnicu Vâlcea: Amfiteatrul a fost inaugurat cu „Doctor fără voie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Anton Pann a deschis aseară, la ora 22.00, în premieră pentru râmniceni, cea de-a treia sală de spectacole, amfiteatrul.

   Sala amfiteatrului care s-a amenajat în aer liber pentru aproximativ 200 de spectatori a fost neîncăpătoare. La spectacol au participat aproximativ 400 de oameni care neavând locuri au stat în picioare, ori jos pe iarba din parcul din apropiere. „Am inaugurat amfiteatrul cu spectacolul «Doctor fără voie» de Moliere. Reprezentaţia e mai specială, în aer liber şi e ceva nou pentru spectatori", a declarat Adrian Roman, directorul teatrului. Actorii au interpretat piesa pe o căruţă de şase metri care a fost transformată în scenă.


Amfiteatrul botezat cu aspersorul


  Spectacolul „Doctor fără voie" e o comedie şi face parte din ciclul pieselor satirice îndreptate de Moliere împotriva medicilor. Piesa e regizată de Alexandru Cozub. Premiera nu a fost lipsită de incidente. Conducerea Direcţiei Administrării Domeniului Public a uitat de spectacolul de la teatru, cu toate că fusese anunţată, şi a dat drumul la aspersoarele de apă din parcul de lângă amfiteatru, mai mulţi spectatori fiind udaţi. „E foarte frumos exceptând apa din parc care ne-a cam udat", spune Mihai Marinescu, inginer. După mai multe telefoane date de reprezentanţii teatrului la primărie, apa a fost oprită şi spectatorii au văzut liniştiţi piesa.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite