Poliţiştii din Vâlcea, reacţie promptă după ce un bărbat şi-a snopit în bătaie bunica: agresorul,  reţinut preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Victima a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral şi fractură de piramidă nazală, medicii din Vâlcea fiind nevoiţi să aprobe transferul pacientei la spitalul din Sibiu.

UPDATE: Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Femeia bătută locuieşte în comuna Runcu şi a avut nevoie de ajutorul unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru a ajunge la spital. Potrivit anchetatorilor, între femeie şi agresor, un argeşean în vârstă de 38 de ani, a izbucnit un conflict spontan. Mult prea nervos, bărbatul a trecut de la violenţa verbală la cea fizică, aplicându-i iubitei mai mulţi pumni în zona feţei.   

„Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea cu ambulanţa. Aceasta fost  a fost diagnosticată cu  traumatism cranio-cerebral, parietal-stânga şi fractură piramidă nazală, urmând să fie transportată la  Sibiu”, precizează Alina Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.

Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore. Acesta şi-ar putea petrece şi următoarele 30 de zile în spatele gratiilor dacă judecătorii vor admite propunerea procurorului de caz. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie. 

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite