Poliţiştii din Măldăreşti îi caută pe hoţi de ... iepuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din judeţul Vâlcea au o grămadă de probleme. Aceştia nu mai aleargă după hoţii de curcani şi alte orătănii, ci după hoţii de iepuri. Zilele trecute, oamenii legii din comuna Măldăreşti au fost autorizaţi de Judecătoria Horezu să facă percheziţii domiciliare la doi localnici din Oteşani, suspectaţi că au furat iepuri de la un vecin.

În baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Horezu, poliţiştii au descins la locuinţele Marianei B. şi I. Vasile, ambii din comuna Oteşani.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate la domiciliul Marianei B., au fost identificaţi  trei iepuri  sustraşi din gospodăria unei părţi vătămate. De asemenea, la domiciliul lui I. Vasile “au fost identificaţi şase iepuri vii, un iepure mort, iar alţi doi tranşaţi. Aceştia au fost sustraşi în perioada 16-18 iunie din gospodăria  aceleiaşi părţi vătămate. Animalele identificate au fost ridicate in vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate părţii vătămate”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vâlcea

Cei doi vâlceni percheziţionaţi de poliţie sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite