Nevoiaşii din Brezoi şi-au făcut provizii de portocale şi mandarine pentru două luni, după accidentul de pe DN 7

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Localnicii au inceput sa adune portocalele inainte ca politistii sa plece de la locul accidentului. Foto Mircea Lera
Localnicii au inceput sa adune portocalele inainte ca politistii sa plece de la locul accidentului. Foto Mircea Lera

Accidentele de pe DN 7, bucuria sărmanilor din localităţile aflate de-o parte şi de alta a râului Olt. Nevoiaşii îşi umplu cămările ori de câte ori un tir se răstoarnă în zonă.

În urma accidentului de luni dimineaţa, de pe Valea Oltului, în care au fost implicate trei TIR-uri şi un autoturism, localnicii din Brezoi şi-au făcut provizii serioase de portocale şi mandarine, pentru cel puţin doua luni. Toate fructele din mastodontul care s-a răsturnat pe şosea au ajuns, cu acordul proprietarului, la sărmani. Înainte ca poliţiştii şi reprezentanţii firmei de asigurari să părăsească Brezoiul, sarmanii au făcut “curăţenie” la locul accidentului. 

Momentele când tirurile încărcate cu bunătăţi se răstoarnă pe DN 7 sunt rare, dar sărmanii din comunele situate de-o parte şi de alta a drumului sunt extrem de vigilenţi, pentru a nu rata momentul. 

În urmă cu trei ani, jandarmii şi poliţiştii au dus o luptă pe viaţă şi pe moarte cu localnicii din Racoviţa, după ce un tir încărcat cu pulpe congelate s-a răsturnat la Tuţuleşti. Şoferul tirului, un cetăţean de origine turcă, nu a mai recuperat mare lucru din marfa ajunsă în balta de pe marginea drumului, jandarmii şi poliţiştii fiind depăşiţi numeric de cetăţenii de etnie romă dornici să pună pe grătar o pulpă de pui. Povestea s-a repetat câteva luni mai târziu, în aceeaşi zonă, după ce un autotren încărcat cu fasole a plonjat de pe DN 7 pe calea ferată. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite