Mircia Gutău a rămas fără sprijinul liberalilor. Fostul primar al Râmnicului, „executat” de Alina Ghorghiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
In luna octombrie, Mircia Gutău a fost prezentat drept candidatul PNL pentru Primăria Râmnicu Vâlcea. Foto Adevarul
In luna octombrie, Mircia Gutău a fost prezentat drept candidatul PNL pentru Primăria Râmnicu Vâlcea. Foto Adevarul

Liberalii caută candidat pentru Primăria Râmnicu Vâlcea. Co-preşedintele PNL Alina Ghorghiu  a anunţat, joi, că organizaţia  din Vâlcea nu va mai susţine candidatura lui Mircia Gutău, ex-primarul condamnat de două ori pentru fapte de corupţie.

Alina Ghorghiu, a tranşat, fără drept de apel,  problema „Mircia Gutău”, declarând în cadrul unei conferinţe de presă că filiala PNL Vâlcea îşi va reevalua poziţia faţă de fostul primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. 

Condamnat de două ori pentru fapte de corupţie, Mircia Gutău a fost desemnat candidat al PNL Vâlcea în urma unui sondaj de opinie realizat la începutul toamnei. În luna octombrie, fostul primar al Râmnicului a fost primit cu surle şi trâmbiţe în PNL Vâlcea căci, potrivit liderilor locali ai partidului, Mircia Gutău are cele mai mari şanse să câştige un nou mandat de primar, în ciuda tuturor problemelor pe care le-a avut cu legea. 

Deşi şi-a asumat candidatura lui Mircia Gutău şi a afirmat în nenumărate rânduri că intrarea fostului primar în PNL nu contravine statutului partidului, deputatul Cristian Buican, co-preşedintele PNL Vâlcea, este forţat să-şi reevalueze acum poziţia şi să caute un alt candidat pentru primărie.  

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite