McDonald’s Germania  caută personal în România. Salariul ajunge la 2000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO McDonalds.ro
FOTO McDonalds.ro

Două companii din Germania, printre care şi McDonald’s, angajează  români calificaţi în domeniul  hotelier-gastronomic. Angajatorii oferă un salariu cuprins între 1 400 şi 2400 de euro pe lună.

 Companiile Europa Park şi McDonald’s oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: ospătar (zece posturi), barman (zece posturi), bucătar (zece posturi) şi personal în industria gastronomiei de sistem (zece posturi). Potrivit reprezentanţilor Eures din judeţul Vâlcea, pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman şi personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, cu/fără experienţă ȋndelungată în domeniu şi cunoştinţe bune de limba germană (nivel B1). Românii care vor să aplice pentru un post de bucătar trebuie să aibă calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu, precum şi cunoştinţe de limba germană, nivel A2.

Angajarea se face pe o perioadă de 8 - 9 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe durată nedeterminată. Salariul oferit este de 1800 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar şi barman, 1900 – 2400 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar şi de 1400 euro brut/lună pentru personalul în industria gastronomiei de sistem.

Cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe. Persoanele interesate de oferta angajatorilor nemţi pot obţine mai multe detalii de la consilierul EURES din cadrul AJOFM Vâlcea.

 Un alt angajator german angajeaza sudori, hamali, electricieni şi operatori stivuitori din România. Persoanele interesate pot participa la selecţia care va avea loc în perioada 22-23 martie 2016, la Sibiu.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite