Locuri de muncă la cules de căpşuni şi zmeură în Danemarca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romanii vor incepe activitatea in luna mai a acestui an. Foto arhiva Adevarul
Romanii vor incepe activitatea in luna mai a acestui an. Foto arhiva Adevarul

Persoanele interesate de un job în străinătate îşi pot depune CV-UL pentru un loc de muncă în agricultură, în Danemarca. Angajatorii danezi oferă 130 de locuri de muncă la cules de căpşuni, zmeură şi mazăre. Selecţia pentru Danemarca se va face în cadrul unei burse organizată de ANOFM în judeţul Botoşani, în luna februarie.

Persoanele selectate trebuie să-şi plătească singure deplasarea şi cazarea  în Danemarca. Conform datelor furnizate de AJOFM Valcea, culegătorii de căpşuni sau zmeură vor plăti 50 de coroane daneze pentru cazare în rulotă sau 8 euro/zi dacă vor fi cazaţi în camere.  Pentru culegătorii de mazăre, taxa de cazare în rulote, dormitoare sau corturi  este între 5 şi 8 euro/zi. Angajatorii asigură spaţii pentru prepararea mâncării, internet, wireless, duşuri, maşini de spălat. Plata muncitorilor se va face în funcţie de cantitatea de fructe sau legume recoltată. 

  Pentru a aplica la cules căpşuni sau zmeură, candidaţii trimit un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă şi referinţe de la locurile de muncă anterioare în domeniul agricol, pe adresa de email: s@hyldetoftegaard.dk. De asemenea, cei care vor să meargă la cules de căpşuni pot să acceseze linkul http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html. De pe acest link se descarcă modelul de CV EUROPASS, ce trebuie completat în limba engleză şi cu poza ataşată, conform instrucţiunilor. Tot pe linkul menţionat, se completează on line un formular la care se ataşează C.V.-ul. 

Pentru a aplica pentru un loc de muncă la cules de mazăre, candidaţii trimit un CV model EUROPASS, în limba engleza, cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Ofertele de muncă sunt valabile până în data de 13 februarie, respectiv 16 februarie. La bursa locurilor de muncă din Botoşani vor putea participa doar persoanele invitate de consilierul EURES din cadrul AJOFM Vaâlcea. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite