Hărţuită şi ameninţată în permanenţă, o femeie a ajuns să iasă din casă doar însoţită de amici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbat din Vâlcea reţinut pentru ameninţare şi hărţuire Foto generică Arhiva Adevărul
Bărbat din Vâlcea reţinut pentru ameninţare şi hărţuire Foto generică Arhiva Adevărul

Un bărbat de 63 de ani din Berislăveşti - Vâlcea a fost reţinut de poliţişti şi riscă să ajungă după gratii, pentru că a încălcat un ordin de protecţie şi a ameninţat cu moartea mai multe persoane.

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, suspectul a fost reţinut pe perioada a 24 de ore, de miercuri, 8 iunie, pentru ameninţare şi hărţuire. 

Poliţişti din cadrul a trei secţii au participat la misiunea de capturare a acestuia: din Călimăneşti, Berislăveşti şi Sălătrucel, misiunea fiind desfăşurată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi. La expirarea intervalului de reţinere, persoana cercetată urmează să fie prezentată unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă.

Ancheta a demarat în urma unei plângeri primită de la fosta iubită a bărbatului. Astfel au aflat oamenii legii că timp de aproximativ trei săptămâni, în perioada 12 - 30 mai, suspectul a terorizat trei persoane, neţinând cont de faptul că pe numele uneia dintre acestea exista un ordin de protecţie împotriva lui. 

Speriată de temperamentul violent al fostului iubit şi de ameninţările permanente, o vâlceancă s-a văzut nevoită să ceară în instanţă un ordin de restricţie împotriva agresorului, act care în loc să-i mai potolească pornirile, l-a scos şi mai tare din sărite pe bărbatul din Berislăveşti. Acesta i-a promis că nu se lasă până nu o omoară. Astfel a ajuns victima să nu mai iasă din casă decât însoţită de un cuplu.

Dar „bodyguarzii” de ocazie nu l-au intimidat deloc pe suspect, aşa cum nu a făcut-o nici ordinul de protecţie. I-a urmărit peste tot pe unde s-au dus, inclusiv cu maşina, prin mai multe localităţi, după cum avea să reiasă în urma cercetărilor. Mai mult, i-a exasperat cu apelurile telefonice în care le cerea să nu-i mai însoţească fosta iubită, recurgând până la ameninţări cu moartea, în cazul în care nu fac ce li se cere, atât sub formă verbală cât şi scrisă. În telefoanele victimelor, poliţiştii au descoperit nenumărate mesaje de intimidare şi ameninţare. 

„Poliţiştii au dispus, la data de 8 iunie, reţinerea unui bărbat de 63 de ani, din comuna Berislăveşti, bănuit că ar fi ameninţat şi hărţuit două femei şi un bărbat, încălcând de asemenea şi un ordin de protecţie emis pe numele uneia dintre femei.  Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă”, au menţionat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Vă mai recomandăm şi:

Ce pedepse au primit fraţii care le-au pus unor poliţişti pistoalele la cap şi au ameninţat că-i execută VIDEO

Bătută, violată şi ameninţată cu moartea de propriul soţ. Ce a păţit agresorul

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite