FOTO VIDEO Urgia de la Băbeni  - Vâlcea nu s-a terminat. Zeci de oameni sunt încă evacuaţi

0
0
Alte imagini de la acţiunea de evacuare a apei de la inundaţia din Băbeni, iulie 2018, Foto: IJJ Vâlcea
Alte imagini de la acţiunea de evacuare a apei de la inundaţia din Băbeni, iulie 2018, Foto: IJJ Vâlcea

După ce marţi puhoaiele pârâului Bistriţa s-au revărsat pe străzi şi terenuri şi au pus stăpânire pe zeci de gospodării din mai multe zone ale oraşului Băbeni, judeţul Vâlcea, aproximativ 150 de persoane fiind evacuate sau autoevacuându-se, miercuri, 11 iulie, problema persistă, zeci de oameni fiind încă sinistraţi.

GALERIE FOTO

Băbenarii de pe strada Râioasa sunt primii care ieri au primit ordin de evacuare a caselor. Iar acesta este valabil şi pentru astăzi, până autorităţile vor rezolva problema.

Este vorba despre 77 de persoane din 25 de gospodării. Acestea şi-au petrecut noaptea fiecare pe unde a vrut sau a putut, unii la rude, prieteni, cei mai mulţi la Căminul Cultural Băbeni pus la dispoziţie de autorităţi.

Dacă apele s-au retras din multe zone ale oraşului Băbeni - Valea Mare, iar oamenii au putut azi - noapte să se întoarcă la casele lor, situaţia nu este la fel şi pe strada Râioasa, unde încă se acţionează pentru evacuarea apei. 

 „S-a intervenit în timpul nopţii pentru evacuarea apei din zona străzii Râioasa. Se continuă şi în cursul zilei de astăzi”, ne-a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, care a precizat şi că: „În Drăgăşani intervenţiile s-au finalizat în jurul orei 01:00, azi - noapte (10 / 11 iulie - n.r.), iar în Băbeni, în Valea Mare, în jurul orei 22:00”.

În Valea Mare de care pomeneşte şi reprezentantul ISU au fost ieri inundate 30 de gospodării.

   

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri