FOTO VIDEO Protest la Oltchim: peste 200 de angajaţi au blocat Drumul Naţional 64 pentru două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii Oltchim protestează în stradă
Angajaţii Oltchim protestează în stradă

Peste 200 de angajaţi ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea au blocat, miercuri, Drumul Naţional 64 şi cer administratorului judiciar şi reprezentanţilor Ministerului Economiei să vină la Vâlcea pentru a le prezenta planul privind unitatea, informează Mediafax.

UPDATE: Traficul rutier pe DN 64, blocat, miercuri dimineaţă, de angajaţii Oltchim, la ieşirea din Râmnicu Vâlcea spre Drăgăşani, a fost reluat după aproximativ două ore, muncitorii renunţând la proteste şi deblocând şoseaua.

Oamenii au blocat DN 64 la ieşirea din Râmnicu Vâlcea, spunând că nu vor renunţa la protest până când administratorul judiciar şi reprezentanţii Ministerului Economiei nu vor veni la Vâlcea să discute cu ei.

Potrivit preşedintelui Sindicatului Liber Oltchim, Mihai Diculoiu, oamenii sunt nemulţumiţi de rastanţele salariale şi de faptul că au fost anunţaţi că vor fi disponibilizaţi înainte ca planul de reorganizare al unităţii să fie elaborat şi aprobat.

„Oamenii au blocat Drumul Naţional 64, la ieşirea din oraşul Râmnicu Vâlcea, şi nu vor să mai intre în secţii până când administratorii judiciari şi reprezentanţii Ministerului Economiei nu vin la faţa locului. Ei vor explicaţii în ceea ce priveşte disponibilizările şi nu sunt de acord cu încălcarea legii, deoarece practic se trimite în şomaj înainte să fie elaborat şi aprobat planul de reorganizare de către Adunarea Generală a creditorilor“, a declarat, pentru Mediafax, şeful sindicatului, Mihai Diculoiu.

Protestatarii au blocat DN 64 la ieşirea din Râmnicu Vâlcea spre Drăgăşani.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite