FOTO Pericol de explozie la intrarea în oraşul Drăgăşani din cauza unui TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul TIR-ului circula pe DN 64, pe sensul Slatina - Râmnicu Vâlcea, când a pierdut controlul volanului. TIR-ul a ieşit de pe carosabil, a pătruns în curtea unor localnici din Drăgăşani şi s-a oprit într-o casă. În mers, autocamionul a distrus o conductă de gaze, maşina parcată în curte şi, parţial, ambele locuinţe ale unei familii.

“Noi săteam pe terasă şi ne-am trezit cu tirul lângă noi. Am avut noroc că nu am fost în curte şi că nu am sărit în aer. Maşina soţului e făcută zob şi, uitaţi-vă cum arată casele!” povesteşte proprietara care s-a trezit cu autocamionul în curte.

Pentru a preveni producerea unei explozii, angajaţii Detaşamentului de Pompieri Drăgăşani au intervenit rapid cu o autospecială.

“A existat pericol de explozie după ce tirul a spart conducta de gaze. De asemenea, a existat pericol de explozie din cauza scurgerilor de motorină din rezervorul camionului. În zonă s-a intervenit cu o autospecială şi s-au dispus măsuri pentru prevenirea producerii unui incendiu”, declară Marian Din, şeful Gărzii de Intervenţie Drăgaşani.  

Poliţiştii au stabilit că şoferul tirului nu a consumat băuturi alcoolice înainte să plece la drum. Se pare că acesta ar fi adormit la volan.

Familia care s-a trezit cu tirul în casă mai are de aşteptat până când va putea intra în locuinţă. Pentru a evita producerea altor pagube materiale, autorităţile au decis să intervină, cu o macara specială pentru scoaterea autocamionului, abia joi.
 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite