FOTO Accident pe DN 7, pe şoseaua de centură a municipiului Râmnicu Vâlcea. Carambol provocat de o depăşire neregulamentară a unui TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe şoseaua de centură din Râmnicu Vâlcea, DN 7, Foto: Adevărul
Accident pe şoseaua de centură din Râmnicu Vâlcea, DN 7, Foto: Adevărul

DN 7 / E 81, de această dată pe porţiunea destinată ca şosea de centură a municipiului Râmnicu Vâlcea, a fost marţi dimineaţa, 9 octombrie, scena unui nou accident rutier, în care au fost implicate trei autovehicule şi în urma căruia a rezultat o victimă.

Potrivit primelor informaţii, un şofer din Alba Iulia s-a angajat într-o depăşire neregulamentară. Pe contrasens, TIR-ul pe care-l conducea s-a ciocnit cu o maşină, un Peugeot, iar la revenirea pe bandă a mai lovit o altă maşină care circula în faţa sa. 

Un pasager din prima maşină, cea de pe contrasens, un Peugeot, a fost rănit, s-ar părea nu foarte grav. O maşină a ajuns în şanţul de pe  marginea drumului, aşa cum reiese şi din imaginile de la faţa locului.

Accidentul s-a petrecut într-o zonă cu trafic intens, mai ales la acea oră a dimineţii, motiv pentru care se circula în coloană, cu viteză redusă. Aglomeraţia a fost cea care l-a determinat pe şoferul de Alba Iulia să nu mai aibă răbdare şi să încerce să iasă din ritm, dar nu şi-a calculat foarte bine manevra,

Traficul în zonă a fost blocat parţial, în sensul că s-a circulat, mai bine de o oră, pe un singur sens, alternativ. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite