Tarom introduce curse Bucureşti-Târgu Mureş, din 22 noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
targu mures

Compania Tarom va efectua, începând din 22 noiembrie, curse pe ruta Bucureşti-Târgu Mureş, cu două frecvenţe săptămânale, conform unui comunicat al companiei.

„Dezvoltarea Companiei naţionale TAROM este direct proporţională cu extinderea portofoliului de rute. Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, găsim un prilej în plus de a uni regiunile istorice ale României, oferindu-le tuturor românilor oportunitatea de a călători, rapid şi sigur, cu aeronavele TAROM. Târgu Mureş este a doua destinaţie din Transilvania deschisă de TAROM, după inaugurarea rutei Bucureşti - Sibiu în 2018”, se menţionează în comunicatul citat de Agerpres.

Cursele vor fi operate în perioada 22 noiembrie - 24 decembrie 2018, respectiv 6 ianuarie - 29 martie 2019, după următorul orar: pentru zilele de Joi/Vineri şi Duminică/Luni - plecare Otopeni 21:20 - sosire Târgu Mureş 22:30 (ora locală) şi plecare Târgu Mureş 05:40 - sosire Otopeni 06:50 (ora locală).

Tariful pentru un bilet dus-întors porneşte de la 55 de euro, cu toate taxele incluse.

În preţul biletului, călătorii beneficiază de următorele servicii:

- Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână. 

- Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. 

- Servicii gratuite la bord.

„Din punctul nostru de vedere, parteneriatul cu TAROM ofertă o nouă oportunitate de a aduce oamenii alături de cei dragi, indiferent dacă sunt în ţară sau străinătate. Avem convingerea că pasagerii noştri vor fi multumiţi de un alt nivel al serviciilor şi vor avea o poartă larg deschisă către lume”, a declarat Peti Andras, directorul Aeroportului Internaţional Târgu Mureş.

La rândul său, directorul companiei, Werner Wolff, a subliniat că TAROM derulează o investiţie de încredere în Târgu Mureş, precizând, totodată, că în acest an a deschis 14 rute noi.

„TAROM se dezvoltă într-un ritm constant şi sustenabil. Dovadă stau cele 14 rute noi deschise în acest an. Compania naţională îşi continuă misiunea începută în Centenarul României, de a uni românii de pretutindeni. Derulăm o investiţie de încredere în Târgu Mureş”, a spus Werner Wolff.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite