„Fostul prefect ne-a pus într-o situaţie ridicolă. A lăsat cea mai importantă instituţie din judeţ fără locuri de parcare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Declaraţia aparţine lui Ion Cîlea, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, la aflarea veştii că parcarea şi garajele pe care pusese stăpânire prefectul Ungureanu, au fost restituite CJ.

După aproape trei ani de „război", la baionetă, între fostul prefect Ungureanu şi actualul preşedinte al CJ, Ion Cîlea, instanţa a făcut lumină, definitiv şi irevocabil în privinţa parcării din imediata vecinătate a celor două instituţii. „Nu instituţia Prefecturii a fost cea care a pus stăpânire pe terenurile şi garajele din imediata vecinătate, ci prefectul Petre Ungureanu. Acum, Curtea de Apel Piteşti a făcut lumină în acest caz, iar spaţiul respectiv şi garajele au fost restituite Consiliului Judeţean Vâlcea. Ani de zile fostul prefect Ungureanu ne-a pus într-o situaţie de-a dreptul ridicolă! Să laşi cea mai importantă instituţie a unui judeţ fără locuri de parcare, când în vizită veneau delegaţii străine, oameni de afaceri. Situaţia a fost una extrem de delicată", a spus Ion Cîlea, fericit că a mai câştigat o bătălie cu fostul prefect. Reamintim că şi la Tribunalul Vâlcea, CJ câştigase procesul împotriva Prefecturii pe tema parcării, dar fostul locatar numărul unu al instituţiei, a introdus recurs, Prefectura a pierdut  definitiv procesul, iar bulumacii de beton puşi ca anagajaţii CJ să nu îşi parcheze maşinile, au rămas acum doar o amintire urâtă.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite