Concert aniversar Antract. Trupa rock din Râmnicul Vâlcea sărbătoreşte 30 de ani de la înfiinţare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi seară, fanii trupei Antract sunt invitaţi la concertul aniversar „Amintiri din viitor”. Spectacolul va avea loc în sala Consiliului Judeţean Vâlcea, sală inaugurată în urmă cu o săptămână.

 Antract a fost înfiinţată în martie 1984, când Bobiţă Cătuşanu, liderul trupei, abia împlinise 14 ani. Una dintre cele mai cunoscute piese ale formaţiei este, cu siguranţă, „Eşti frumoasă...”. Până în prezent, Antract a scos pe piaţă şapte albume iar, în acest an, se pregăteşte pentru lansarea celui de-al optulea. 

”Încercăm să finalizăm acest proiect care a început în 2011 cu piesa „Pentru tine”, o piesă premiată la „Romanian Top Hits Music Awards”, la Bacău. Piesa acum în promovare este „Dezbracă-te de tine” iar, după acest concert, vom promova „Începe să vadă”, vom face şi un videoclip. Timpul dedicat studioului este destul de limitat pentru că avem concerte prin ţară şi fiecare dintre noi are şi alte treburi pe lângă muzică. Promitem să încununăm această aniversare şi, undeva în toamnă, să lansăm un nou album”, spune Bobiţă Cătuşani, liderul trupei Antract.

Toate biletele pentru concertul aniversar „Amintiri din viitor” s-au vândut. Pe scenă vor urca şi foştii componenţi ai formaţiei, dar şi trupa Sold Out.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite