Cei mai tupeişti hoţi locuiesc în Vâlcea. Aceştia au furat din benzinării după un scenariu desprins din filme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din comuna Fârtăţeşti au ajuns spaima angajaţilor din benzinăriile din Vâlcea. În doar două săptămâni, aceştia au reuşit să fure peste o tonă de combustibil folosindu-se de o singură maşină.

Cei doi hoţi intrau în benzinării, umpleau rezervorul maşinii şi câteva bidoane, iar apoi demarau în trombă, înainte ca angajaţii din staţiile PECO să aibă vreo reacţie. Deşi Poliţia a fost alertată la scurt timp după comiterea furturilor, oamenii legii nu au reuşit se le dea de urmă hoţilor în trafic, pentru că cei doi  au acţionat după un scenariu desprins parcă din filme: de fiecare dată când au dat o lovitură, au avut grijă să-şi schimbe plăcuţele cu numerele de înmatriculare ale maşinii cu unele furate. 

“Hoţii au alimentat în mai multe staţii peco din judeţ şi de fiecare dată au folosit o singură maşină, un Golf albastru, căreia îi schimbau plăcuţele înainte să ajungă în benzinării.  Pentru a nu fi identificaţi, aceştia aveau grijă şi să nu se poziţioneze în faţa camerelor de supraveghere din benzinării şi aveau tot timpul ceva pe cap.  După ce alimentau câte 300 sau 400 de litri de motorină, fugeau fără să plătească. În doar două săptămâni, aceştia au furat peste o tonă de combustibil”, declară şeful IPJ Vâlcea, comisarul Nicolae Sărdărescu. 

Tinerii au furat plăcuţe cu numere de înmatriculare de la autoturisme parcate în Râmnicu Vâlcea, printre ultimii care au constatat că nu mai au plăcuţe se numără patru şoferi care şi-au lăsat maşinile sub pasajul de la Râureni. 

Potrivit comisarului-şef Nicolae Sărdărescu, poliţiştii au reuşit să-i identifice şi să-i prindă pe infractori. Joi după-amiază, cei doi tineri din Fârtăţeşti au fost reţinuţi pentru 24 de ore. 

Citeste si: După ce şi-a plătit facturile restante la utilităţi, IPJ îşi reînnoieşte parcul auto

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite