Carambol pe Valea Oltului. O mamă şi un bebeluş de trei luni, la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident în lanţ pe Valea Oltului cu patru maşini implicate şi două persoane printre care şi un bebeluş de trei luni la spital Foto Adevărul
Accident în lanţ pe Valea Oltului cu patru maşini implicate şi două persoane printre care şi un bebeluş de trei luni la spital Foto Adevărul

Pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea, a avut loc duminică după-amiaza, 18 aprilie, un accident în lanţ, în care au fost implicate patru autovehicule. Două persoane au ajuns ulterior la spital.

Incidentul s-a petrecut la km 206, de pe DN 7 / E 81, în zona Brezoi. Din primele cercetări reiese că o autoutilitară, condusă de un bărbat din Sibiu, a intrat în coliziune cu două autoturisme. Ambele erau conduse de vâlceni, unul din Călimăneşti şi altul din Câineni. 

Ulterior, şoferul unui alt autoturism, din Râmnicu Vâlcea, surprins de ceea ce se derula înaintea sa, nu a mai putut frâna la timp şi a intrat în plin în autoutilitară. 

În urma impactului au rezultat două victime: o femeie şi fetiţa ei de numai trei luni. 

„Poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un eveniment rutier pe raza oraşului Brezoi. Au rezultat două victime care s-au deplasat la spital pentru investigaţii, fără leziuni externe. Nu au fost semnalate probleme de trafic din cauza acestui accident. În urma testării cu aparatul etilotest a reieşit că nici unul dintre cei patru şoferi implicaţi în eveniment nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, a menţionat reprezentantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea. 

Vă mai recomandăm şi: 

Accident mortal pe Valea Oltului, în Călimăneşti. Călcată de o maşină, o femeie şi-a pierdut viaţa FOTO

Peste 50 de amenzi, la o înmormântare cu sute de persoane. Mulţi participanţi au plecat la sosirea Poliţiei VIDEO

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite