Aproximativ 1000 de turişti petrec Revelionul în staţiunea Voineasa. Autorităţile dau asigurări că drumul spre munte nu va fi blocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii care petrec Revelionul în staţiunea Voineasa, din nordul judeţului Vâlcea, se vor bucură în aceste zile de un peisaj feeric. Spre bucuria petrecăreţilor, în zonă s-a depus un strat consistent de zăpadă, care atinge 40 de centimetri în zona lacului Vidra.

Autorităţile spun că sunt gata să intervină în cazul în care pe DN 7A, drum care face legătura între Brezoi-Voineasa-Vidra, vor apărea blocaje din cauza căderilor masive de zăpadă. Potrivit lui Eugen Mănescu, director al Secţiei Drumuri Naţionale Vâlcea, pe acest sector de drum sunt în permanenţă opt utilaje pentru deszăpezire astfel încât turiştii care s-au cazat în pensiunile din Brezoi şi Voineasa să poată ajunge fără probleme inclusiv în zona lacului Vidra şi a domeniului schiabil Transalpina Ski Resort. 

 Conform primarului Gheorghe Stancu, nu mai puţin de 1000 de persoane schiază în fiecare zi, de Sărbători, pe pârtia din Voineasa. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite