Alunecări de teren reactivate în Băile Olăneşti. Un drum din staţiune, închis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul judeţean 656 care face legătura între staţiunea Băile Olăneşti şi satul Comanca este blocat în acest moment de un mal de pământ. Ca urmare a precipitaţiilor din ultimele zile, versantul de pe partea dreaptă a drumului s-a surpat in trei zone.

Primarul staţiunii Băile Olăneşti, Sorin Vasilache a anunţat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă despre alunecare de teren de pe DJ 656. Potrivit acestuia, în zonă sunt necesare lucrări de consolidare a versantului, respectiv construirea unui zid de sprijin.

„DJ 656 este închis în acest moment, în staţiune se ajunge pe DN 64. De asemenea, alunecarea de pe Strada Izlazului s-a reactivat dar,  deocamdată, locuinţele oamenilor de la baza dealului nu sunt în pericol. Am făcut adrese astfel încât cei de la Drumuri Judeţene să intervină, este vorba despre o lucrare amplă pentru consolidarea malurilor de pe partea dreaptă a DJ 656”, spune primarul Sorin Vasilache. 

Până la deblocarea drumului, localnicii din satul Comanca sunt nevoiţi să ocolească prin centrul staţiunii pentru a ajunge acasă.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite