Alegeri prezidenţiale 2014. Elena Udrea: „Eu aştept ca în turul II să nu intre Victor Ponta şi Klaus Iohannis”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentiale 2014, a fost prezentă sâmbătă în judeţul Vâlcea. Elena Udrea s-a întâlnit cu simpatizanţii din Râmnicu Vâlcea, Brezoi şi Voineasa.

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale 2014 a declarat la Râmnicu Vâlcea că justiţia trebuie să-şi facă treaba indiferent cine este persoana cercetată. 

„În cazul fostului soţ, unde e o declaraţie de martor, dar chiar şi aşa, am spus că şi în cazul lui, ca în cazul oricui, justiţia trebuie să facă lumină”, a comentat Elena Udrea.  

Udrea a anunţat că luni, în şedinţa plenului reunit al Parlamentului, când se va pune în discuţie arestarea preventivă a lui Viorel Hrebenciuc, va vota „în favoarea justiţiei”

„Eu aştept să văd ce vor recomanda Victor Ponta, Klaus Ionannis şi Vasile Blaga parlamentarilor, legat de solicitarea de arest preventiv a domnului Hrebenciuc, pentru că nu i-am văzut spunând nimic, nimeni n-a ieşit să comenteze. (...) În plen, voi fi aşa cum am fost şi când am votat împotriva unui coleg. Personal, dar şi ca lider al partidului, că ne-a afectat sau nu, întotdeauna am votat în favoarea justiţiei”, a mai spus Elena Udrea.  

În ceea ce priveşte confruntarea electorală pentru cea mai importantă funcţie în stat, candidatul PMP se aşteaptă ca Victor Ponta şi Klaus Iohannis să nu intre în turul II.  

„Ponta şi Iohannis sunt candidaţii USL. USL există şi va exista la vedere şi după votul din noiembrie. Nu spun acum ce fac în turul II.  Eu aştept ca în turul II să nu intre Victor Ponta şi Klaus Iohannis şi vedeţi că tot timpul se întâmplă ceva, mai ales  într-o campanie electorală în care actorii principali nu sunt candidaţii, ci instituţiile statului”. 

Întrebată dacă preşedintele Traian Băsescu se va înscrie în PMP după ce va pleca de la Cotroceni, Elena Udrea a răspuns scurt: “Nu, nu cred că se va înscrie în partid şi nu cred că va candida la preşedinţia partidului”. 

Citeste si: 

Miting pro-Iohannis în faţa Palatului Culturii din Iaşi cu 20.000 de participanţi din toată Moldova

FOTO Alegeri prezidenţiale 2014. Misteriosul parcurs al merelor Elenei Udrea

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite