Articol publicitar

A treia editie a Maratonului Olteniei a reunit sute de ciclisti si atleti din toata tara la Ramnicu Valcea

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

In cele 2 zile ale evenimentului peste 430 de sportivi s-au aliniat la start, concurand la una din cele 4 competitii: MTB traseu lung de 51 de kilometri, scurt de 33 de kilometri, semi-maraton (21 de kilometri) si un cros de 10 kilometri.

Parcul Zavoi a gazduit si azi competii sportive in cadrul Maratonului Olteniei, un eveniment marca CEZ Romania. De data aceasta, atletii amatori si profesionisti din toata tara au fost cei care au transformat kilometri in energie pentru bine. Peste 230 de concurenti au luat startul pentru una din cele doua competitii: de semi-maraton si cros. Dupa aproximativ 1,5 kilometri de suprafata dura, concurentii au alergat pe un traseu preponderent prin padure in frumoasele imprejurimi ale municipiului Ramnicu Valcea.

In afara de sportivii care au participat la cele doua curse si copii cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani s-au bucurat de activitati sportive in aer liber. Cei mici s-au inscris la curse de alergare dedicate care au avut loc in parcul Zavoi. Dupa premierea castigatorilor, toti copiii prezenti au fost rasplatiti si au avut parte de activitati distractive alaturi de personaje indragite.

image

Participantii la Maratonul Olteniei au avut ocazia anul acesta sa alerge si sa pedaleze pentru copiii nascuti prematur. Sectia de neonatologie a Spitalului Judetean din Ramnicu Valcea va putea oferi si mai multe sperante la viata, copiilor care se zbat inca din primele secunde pentru fiecare gura de aer, cu sprijinul celor prezenti la maraton pe 29 si 30 august. Pentru a le acorda acestor copii o sansa in plus, taxele de participare platite de fiecare dintre cei inscrisi la Maratonul Olteniei vor fi completate de CEZ Romania, organizatorul evenimentului, cu o suma importanta, destinata sprijinirii sectiei de neonatologie a Spitalului Judetean Valcea. Donatia totala de aproximativ 10.000 de euro va fi utilizata pentru achizitionarea unor echipamente vitale pentru viata micutilor: un analizor de gaze in sange, un bilirubinometru, doua lampi de fototerapie pentru nou nascuti si alte materiale.
 

Despre Maratonul Olteniei

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ Romania, aflat la cea de-a treia editie. Maratonul Olteniei este organizat cu sprijinul Adrem Invest - in calitate de partener principal, alaturi de firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, Ciga Energy si EnergoBit – in calitate de parteneri Gold si Fine Consulting, LeasePlan, Reinvest si EY Romania – in calitate de parteneri Silver.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Adevarul, Kiss FM, CSR Media si Realitatea.

 

Maratonul Olteniei este organizat de Hyper Sport si Padina Fest cu sprijinul Primariei Municipiului Ramnicu Valcea si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Valcea.

 

Inscrieri si informatii despre eveniment pe: http://www.maratonulolteniei.ro/

Informatii si raspunsuri la intrebari pe: https://www.facebook.com/energiepentrubine si www.energiepentrubine.ro

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing

CEZ Romania

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite