A început amenajarea Orăşelului Copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orăşelul va fi decorat cu Crăciunei, Oameni de Zăpadă, arcade pictate cu personajele din poveşti şi perdele de lumini. Locul de distracţie pentru cei mici va fi gata până la întâi decembrie.

Angajaţii Direcţiei Administrării Domeniului Public de la Primăria Râmnicului au început în această dimineaţă să amenajeze Orăşelul Copiilor în Scuarul Mircea cel Bătrân. Cei mici se pot bucura şi distra în orăşelul lor pe toată perioada sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou. „S-au amplasat în scuar cele zece căsuţe din lemn unde se va desfăşura un comerţ apropiat de specificul sărbătorilor de iarnă. Orăşelul trebuie să fie gata până pe întâi decembrie", a declarat Daniel Ionescu, purtătorul de cuvânt al primăriei Râmnicului. În zonă, zilele acestea acestea se pun perdele luminoase în copaci, figurine cu Moş Crăciun, Omul de Zăpadă şi arcade pictate cu personajele din poveşti. Tot în Orăşelul Copiilor va fi montat şi Pomul de Crăciun, înalt de 15 şi 20 de metri. Copiii vor avea ocazia să îl întâlnească în Orăşel pe Moş Crăciun şi de Moş Nicolae şi de Crăciun. În zonă vor fi amplasate şi trei corturi romane unde se vor desfăşura diverse activităţi specifice sărbătorilor.

Primăria a achiziţionat decoraţiuni de 50.000 lei

„Suntem şi noi încântaţi că există un Orăşel al Copiilor nu doar cei mici. E o ferie de culoare", spune mămica Mihaela Alexe. Împodobirea oraşului pentru sărbătorile de iarnă a început pe 20 octombrie şi se va încheia pe întâi decembrie. „Zona Ostroveni e aproape gata. Zilele acestea se lucrează intens în centrul oraşului şi în cartierul Nord. Se pun perdele de lumini şi figurine", a precizat, Daniel Ionescu. Perdele luminoase s-au mai montat pe bulevardele Dem Rădulescu, Tineretului şi Calea lui Traian. Pentru împodobirea Râmnicului şi a Orăşelului Copiilor se folosesc decoraţiunile din anii trecuţi. Pe lângă acestea, primăria a mai achiziţionat pentru sărbătorile din acest an, ghirlande în valoare de 50.000 de lei.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite