A căzut malul de pământ pe el în timp ce săpa un şanţ ca să consolideze temelia casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii au fost chemaţi la Băile Govora să scoată un localnic din pământul care îi acoperise până la mijloc. La Pietrari a luat foc rulota în care locuia un sătean.

Un bărbat de 45 de ani, Marin Ţ., din staţiunea Băile Govora, a fost acoperit de un mal de pământ, până la jumătatea corpului, pentru deblocarea lui fiind nevoie de intervenţia pompierilor. „Pe numărul de urgenţă 112, pompierii au fost chemaţi să degajeze un mal de pământ care căzuse peste un localnic care lucra la săparea unui şanţ, pentru consolidarea propriei case situată pe Strada Eroilor, din Băile Govora. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital", ne-a spus azi, 21 mai, plt. adj. Octavian Fulger, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.


Rulota în care locuia a fost mistuită de flăcări


În acest sfârşit de săptămână a mai avut loc un incendiu în localitatea Pietrari, satul Pietrarii de Sus. Rulota în care locuia Constantin I. a fost cuprinsă de flăcări, arzând mobilierul, aparatura electronică şi alte bunuri. Prejudiciul a fost de 8.000 de lei. Incendiul s-a datorat unui scurt circuit la instalaţia electrică a rulotei.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite