Zappa Club Ploieşti se închide. Îi va lua locul MaxFun, un centru de divertisment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zappa Ploieşti a fost deschis în 2014. FOTO Adevărul Ploieşti
Zappa Ploieşti a fost deschis în 2014. FOTO Adevărul Ploieşti

Cel mai mare club din Ploieşti, Zappa Club&Lounge va fi închis în cursul lunii februarie, locul acestuia urmând a fi luat de Max Fun, un centru de divertisment destinat în principal copiilor şi familiilor

Potrivit unui anunţ oficial al reprezentanţilor mall-ului AFI Palace Ploieşti,clubul Zappa Club&Lounge va mai fi funcţional până în data de 14 februarie 2015, inclusiv, urmând ca apoi să fie demarate lucrările de amenajare la noul centru de divertisment, MaxFun.

MaxFun este gândit ca un spaţiu integrat de distracţie, care va beneficia de un design ultra modern şi va include mai multe zone dedicate jocurilor, inclusiv un lounge bar.

Vor exista spaţii pentru activităţi recreative, de la bowling şi billiard, până la jocuri video, clasice sau pe simulatoare moderne, pentru toate vârstele.

Pistele de bowling vor benefica de cel mai nou sistem de scor, Bes X care va permite clienţilor să se fotografieze, să îşi creeze propriile caricaturi şi să le posteze în timp real pe pagina personală de Facebook.
În plus, MaxFun va fi conceput astfel încât să găzduiască o serie de evenimente tematice, precum petreceri pentru copii, petreceri corporate, petreceri private, team building etc.

Zappa Ploieşti a fost deschis în 2014 şi a presupus o investiţie de un milion de euro.

Mai puteţi citi

FOTO VIDEO Recital Alexandra Uşurelu la Ploieşti. Artista şi-a dus fanii până „la capătul lumii“ şi înapoi

O parte din fondul Martha Bibescu de la Ploieşti va fi expus la 130 de ani de la naşterea prinţesei

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite