VIDEO Unul dintre suspecţii care a tras cu arma în timpul unui scandal din Ploieşti a fost prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre pistolarii care au participat, luni seară, la un conflict armat care a avut loc în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti a fost prins de poliţişti. Bărbatul a fost adus la audieri. Poliţia nu a reuşit, până în prezent, să-l prindă şi pe cel de-al doilea agresor.

Alin Ilie (30 de ani) a fost prins de poliţişti în Bucureşti, la trei zile de la conflictul armat care a avut loc în faţa Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti. Acesta a fost adus încătuşat în Ploieşti, iar în cursul zilei de vineri a fost audiat.

În timpul conflictului care a avut loc luni seară, un bărbat a fost rănit în picior, iar medicii au declarat că din plaga împuşcată au extras elemente metalice, ceea ce presupune că agresorii au folosit o armă letală.

Un alt bărbat a fost rănit în conflict. Acesta din urmă ar fi lovit cu piciorul un geam pentru a intra cu forţa într-un magazin din apropierea spitalului unde se ascundea victima sa.

Conform unor martori, în scandal au fost implicate patru persoane, victima care a fost împuşcată în picor şi care a rămas internată la Spitalul Judeţean, bărbatul tăiat la picior în geam şi care se află internat la un spital din Capitală şi alţi doi tineri. Poliţiştii care anchetează cazul mai au de prins o singură persoană.

Surse judiciare au precizat că protagoniştii sunt cetăţeni de etnie rromă, care se cunoşteau între ei şi care au mai avut în trecut probleme cu legea. Toţi patru au fost plecaţi să muncească într-o ţară din Europa, iar de curând s-au întors în România. Unul dintre ei se pare că datora celorlaţi trei o sumă de bani, motiv pentru care exista un conflict mocnit, iar de-a lungul timpului au mai existat altercaţii între aceşti bărbaţi.

În cauza a fost deschis dosar penal pentru distrugere, uz de armă fără drept, loviri şi alte violenţe, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite