VIDEO Turişti care au vrut să surprindă „piramida magică“ deasupra Sfinxului au cerut ajutorul salvamontiştilor. Printre ei se află şi un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turiştii au fost prinşi de întuneric pe Platoul Bucegi
Turiştii au fost prinşi de întuneric pe Platoul Bucegi

Salvamontiştii din Buşteni intervin miercuri pentru a ajuta mai multe persoane surprinse de întuneric pe Platoul Bucegi. Printre aceştia se află şi un copil. Turiştii au mers pe munte pentru a sărbători Ziua Sfinxului.

Miercuri, pe platoul Bucegi s-au aflat sute de persoane care au ţinut să ajungă la Sfinx în speranţa că vor surprinde piramida formată de razele soarelui. Se spune că acest fenomen spectaculos se întâmplă în jurul orelor 16.00 doar în data de 28 noiembrie, zi în care muntele transmite anumite energii pe care doar persoanele iniţiate le pot simţi.

Deşi condiţiile meteo nu au fost dintre cele mai bune pentru drumeţii pe munte, din cauza gerului, vântului şi a ceţii, pasionaţii de fenomene paranormale au ţinut neapărat să urce miercuri pe munte. La orele 16.00, la baza Sfinxului se afalu sute de turişti, iar printre aceştia erau şi copii.

Turiştii care au cerut ajutorul salvamontiştilor vor fi ajutaţi să coboare până la Cabana Piatra Arsă de unde vor fi preluaţi, dacă va fi cazul, de Ambulanţe.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite