VIDEO Soţia lui Sebastian Ghiţă a părăsit în grabă vila de lux din Ploieşti la câteva ore după ce soţul său a fost capturat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La reşedinţa oficială a familiei fostului deputat Sebastian Ghiţă a fost agitaţie mare în orele care au urmat capturării fugarului urmărit prin Interpol pe o stradă din Belgrad. Soţia mogulului IT, Mădălina Ghiţa, a părăsit domiciliul la volanul unui bolid de lux, în jurul orelor 9.00 dimineaţa.

UPDATE 16.50 O maşină de Poliţie a ajuns în faţa vilei din Ploieşti. Doi poliţişti în uniformă au intrat în casa fugarului prins în Serbia. Oficialii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova spun că echipajul care a descins în cartierul Albert din Ploieşti a fost chemat de socrul fostului deputat, care s-a arătat nemulţumit de prezenţa ziariştilor în faţa casei. Oamenii legii au părăsit locuinţa după aproximativ 10 minute.

Potrivit monitorizării făcute de jurnaliştii prezenţi la faţa locului, Mădălina Ghiţă s-a întors acasă cu puţin timp înainte de ora 11.00. A rămas pentru puţin timp în domiciliul familiei, iar ulterior a plecat din nou spre o destinaţie necunoscută.

Mădălina Ghiţă s-a aflat la volanul maşinii şi părea că este singură în autoturism. Aceasta a refuzat să facă orice declaraţie în faţa jurnaliştilor legat de situaţia soţului său.

La scurt timp după ce soţia fostului deputat a plecat de acasă pentru prima dată, din curtea familiei a ieşit un alt autoturism o Dacia Dokker de culoare albă.

image

Mădălina Ghiţă, la volanul unui automobil de lux, părăseşte vila din cartierul Albert  FOTO Diana Frîncu

La volan se afla un bărbat rămas deocamdată neidentificat, iar pe scaunul din dreapta se afla, cel mai probabil, socrul lui Sebastian Ghiţă. Maşina a părăsit aleea care duce către vila familiei Ghiţă şi a virat la dreapta, spre ieşirea din Ploieşti către DN1.

Socrul lui Sebastian Ghiţă părăsind vila mogulului din Ploieşti

image

Maşina în care se afla, cel mai probabil, socrul lui Sebastian Ghiţă, a părăsit reşedinţa familiei cu puţin înainte de prânz 

În casa construită în cartierul Albert din Ploieşti părea că se mai află cineva înăuntru în jurul prânzului, dat fiind că la ferestrele de la etaj cineva a dat periodic perdeaua la o parte pentru a vedea ce se întâmplă în faţa porţii.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite