VIDEO șocant! Un ploieștean își asmute rottweilerul asupra maidanezilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto captura YouTube
Foto captura YouTube

Imagini de o cruzime incredibilă au fost surprinse zilele trecute de un ploieștean, în cartierul Bariera București din Ploiești. Un bărbat și-a asmuțit câinele pe un maidanez și îl provoacă să-l omoare.

Scenele au fost filmate dintr-un autobuz al RATP Ploiești și postate pe YouTube.

Ploieșteanul care a filmat episodul face și un apel la cei care îl recunosc pe stăpânul câinelui să îi dezvăluie identitatea.

Rasă agresivă în lipda unui dresaj adecvat

Rotweillerii sunt câini extreme de inteligenți, care învață rapid, iar unii dintre stăpâni profită de entuziasmul acestora și îi antrenează pentru a deveni agresivi.

Ca la orice rasă, comportamentul potențial periculos este, de obicei, rezultatul educației iresponsabile a proprietarului, a tratamentului plin de abuzuri, neglijare sau lipsei de socializare, astfel că dresajul și educația inadecvată au dus la crearea unei reputații proaste pentru rasă.

Una dintre trăsăturile distinctive ale rasei este agresivitatea cu alți câini, motiv pentru care trebuie ținuți în lesă în spațiile publice.

Amenzi pentru rasele agresive

Proprietarii de câini agresivi și periculosi sunt obligati să-și înregistreze patrupedele în evidențele Poliției Animalelor și să le plimbe pe stradă în lesă, în caz contrar fiind pasibili de amenzi între 500 și 1.500 lei.

Sunt considerati câini periculoși cei ce aparțin următoarelor rase: Pitbull, Boerbull, Bandog, American Stafforshire Terrier, Tosa, Rottweiler, Dog Argentinian, Mastino Napoletano, Fila Brayileiro, Mastiff, Ciobanesc Caucazian, Cane Corso și metișii lor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite